Wie ik ben

Spyricino is Gina de Bruijn (1960). Ik leef samen met mijn man Wommels, gemeente Sudwest-Fryslan.

Ik ben vele jaren werkzaam geweest in het bedrijfsleven, GGZ en maatschappelijk dienstverlening en heb ik veel ervaring opgedaan in projectmatige en secretariële ondersteuning. Na een onverwachte dementie in mijn familie voelde ik dat ik meer verdieping nodig had in mijn werk en persoonlijke leven.

Dit heeft mij doen besluiten om een opleiding te gaan volgen. Bij Academie Gradatim heb ik de opleiding tot psychosociaal werker/coach/counseler met goed gevolg doorlopen.  Door mijn levenservaring en gedeelde mantelzorg ben ik mij meer gaan verdiepen in het ouder worden. Ook ondervond ik sociale en maatschappelijke hindernissen en aannames over het ouder worden.

Via bezoeken aan eenzame ouderen en het schrijven van een levensverhaal brachten mij ertoe de opleiding tot Seniorencoach te volgen. Daarom kan ik nu al een andere koers varen als senior in de 21ste eeuw. U ook?

Spyricino, welzijnscoach voor senioren en counselingContact Gegevens van Welzijn voor Seniore Spyricino

Gina de Bruijn
telefoon: 06 – 182 340 85
e-mail: info[at]spyricino.nl

kvk : 641 76 215

Aangesloten bij SoloPartners klachtenregeling.

AanLogo van het NFG - Seniorencoach Amersfoortgesloten bij het NFG (Coachregister)