Werkwijze en aanbod

Iedere verandering begint met de eerste stap

Stap 1: Via het contactformulier legt u snel en eenvoudig contact. Binnen 1 of 2 werkdagen wordt er contact met u opgenomen. Voor meer informatie kunt u mij vrijblijvend mailen of bellen.

Stap 2: Tijdens een telefonisch gesprek bespreken we kort wat er op dat moment speelt en wat de hulpvraag zou kunnen zijn.

Stap 3: Dan volgt er een persoonlijke kennismaking bij u thuis om uw wensen kenbaar te maken. Ook wordt de hulpvraag besproken en vastgesteld en leren we elkaar beter kennen. (1 uur, kosteloos)

Stap 4:  Als er een vervolgstap wordt gezet is er een uitgebreid verkennend gesprek (1,5 uur)  bij u thuis of een eerste gesprek van 2 a 3 uur, afhankelijk van het pakket. Ter voorbereiding ontvangt u een opdracht om 3 tot 4 belangrijke herinneringen op te schrijven.

Stap 5: Bij Foto van de toekomst wordt er door mij een voorstel op maat gemaakt. Ieder mens is uniek en geen een situatie is vergelijkbaar. Daarom kan de duur en de prijs verschillen. Een traject duurt gemiddeld 2 tot 4 maanden. Tijdens het traject wordt er steeds gekeken wat er nodig is en wat voor opdrachten u meekrijgt.

 

vertrouwen door seniorencoach Amersfoort SpyricinoDe bewustwording. Het vertrouwen

Dit zijn twee gesprekken om uzelf te verkennen. Welke patronen, gedrag en omgeving zijn van invloed en hoe uit zich dit in uw dagelijks leven. In het eerste gesprek wordt dit in beeld gebracht en krijgt u tips en adviezen. In het tweede gesprek gaan we na of er wat veranderd is en of er nog iets anders nodig is.

 • Er is een eerste gesprek van 2 a 3 uur. Hierbij brengen wij uw levensloop in beeld. Aan de hand van uw levensloop is er een huiswerkopdracht.
 • Het tweede gesprek is 1 uur. Hierin bespreken wat het u heeft opgeleverd en maken daarbij gebruik van uw opdracht.
 • Er wordt een persoonlijk verslag voor u gemaakt naar aanleiding van het eerste gesprek.

Uw bewustwording voor € 199, — excl. btw.

 

verandering door seniorencoach Amersfoort SpyricinoBeeld in ontwikkeling. De verandering

Soms is het fijn wat langer begeleid te worden. Sommige kwesties zijn niet met een gesprek verholpen. We nemen 6 weken de tijd met elkaar, om hierna weer zelf verder te gaan.

 • Een uitgebreid verkennend gesprek (a € 75 excl. btw) bij u thuis.
 • Daarna nog 4 afspraken van 1 a 1,5 uur bij u thuis of andere locatie.
 • Uw levensloop wordt ingezet.
 • Er is tussendoor ruimte om te mailen of te bellen.
 • We starten met een kwestie waar u tegenaan loopt. Als het mogelijk is pakken we er nog een kwestie bij in de loop van de tijd.
 • Na deze 6 weken ervaart u een duidelijk verschil, u voelt zich gezien en gehoord.
 • Meer rust, zelfvertrouwen en een positieve blik.
 • Uw persoonlijk anker.

Uw ontwikkeling voor € 299, — excl. btw

 

Foto verbondenheid door seniorencoach Amersfoort Spyricinovan de toekomst. De verbondenheid

Gaat u voor de grote verandering, waarvan u twijfelt of het kan en met een blik naar de toekomst? U heeft wellicht al bepaalde beelden en gedachten.  Door telkens weer van bewust te worden van de gedachten en beelden die bij u opkomen, om gedachten te zien als ‘slechts’ gedachten, krijgt u wat afstand tot uw gedachten en kunnen we ze beter bekijken. Dit geeft de mogelijkheid om te zien dat er misschien andere manieren zijn om een situatie te bekijken. Het bevrijdt u van oude gedachtenpatronen die automatisch opkomen.  Dit traject op maat duurt 3 a 4 maanden. Doordat we tijd hebben en nemen is een grote verandering echt mogelijk. U ziet uw foto van de toekomst, en weet u op welke manier uw waarden, overtuigingen en vaardigheden kunt inzetten.

Dit traject is ook voor mantelzorgers van mensen met dementie om kleine gebeurtenissen, zegeningen en speciale momenten weer te kunnen zien en voelen.

 • Een uitgebreid verkennend gesprek (a €75, — excl. btw) bij u thuis.
 • Daarna een voorstel op maat met het aantal coachsessies en mailen, appen of bellen naar behoefte.
 • U ontdekt u de kwaliteiten van uzelf, uw partner, kinderen, kleinkinderen en kijkt u voortaan anders naar elkaar.
 • U heeft meer tijd om nog meer van uw (dementerende) partner, kinderen, kleinkinderen te genieten.
 • Uw verandering in plattegrond gebracht.

Uw foto van de toekomst op maat. Vraag een prijsopgave.

Reguliere tarief is € 55, — excl. btw per uur.

Individuele begeleiding is ook mogelijk, deze wordt op maat gemaakt. Uw wensen zijn hierbij van groot belang. Deze begeleiding is conform prijsopgave.

Bovengenoemde tarieven zijn voor eigen rekening en (soms) te declareren via een coachbudget via uw werkgever, via de PGB of UWV (afhankelijk van uw persoonlijke situatie)

Wilt u meer informatie, neem vrijblijvend contact met mij op.

Er is geen wachtlijst.